Wie ben ik?

IdK_Yvonne02

Mijn naam is Yvonne Hei. In 1993 heb ik mijn studie kinder- en jeugdpsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond.

Na mijn opleiding heb ik vele jaren in managementfuncties in de kinderopvang gewerkt.  In 2012 heb ik gekozen voor mijn grootste passie: het begeleiden van kinderen en hun ouders in de zoektocht naar hun krachten en mogelijkheden en hiermee een gelukkig leven te leiden. Ik ben toen gestart met de 4-jarige opleiding ‘Integratieve kindertherapie’ aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Inmiddels heb ik een eigen praktijk waar ik met veel plezier met kinderen en hun ouders werk.

Tarieven

  • Kennismaking is geheel vrijblijvend
  • Intakegesprek: € 95,-
  • Oudergesprek: € 95,-
  • Kindsessie: € 95,-
  • Observatie of gesprek op school: € 95,-
  • Telefonisch consult: € 25,- per 15 minuten

Handig om te weten

  • Bij de praktijk in Ouderkerk aan de Amstel is geen wachtruimte aanwezig.
  • De sessies kunnen worden opgenomen. Na het afronden van het behandelingstraject zullen alle opnames worden verwijderd.
  • Om een kind in therapie te kunnen nemen wordt een contract opgesteld en is een handtekening van de ouder(s)/verzorger(s) nodig.

Vergoeding

Integratieve kindertherapie wordt deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ouders dienen zelf te informeren wat de polisvoorwaarden zijn voor integratieve kindertherapie.

Vanaf 2018 heeft In de Kinderpraktijk een contract met de gemeenten uit de regio Amsterdam. Hieronder vallen onder andere: Amsterdam, Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn. Woont jouw kind in een van deze gemeenten, dan kan de zorg, na verwijzing door huisarts of lokaal team, worden vergoed.

Neem voor vragen over de tarieven of andere mogelijkheden contact op.

In de Kinderpraktijk is aangesloten bij de VIT, de Vereniging van Integraal Therapeuten (lidcode 499.16.A).

Overige gegevens
AGB-code therapeut: 90102592
AGB-code praktijk: 90062026
RBCZ-licentie: 103275R
KvK-nummer: 64460762

Niet tevreden

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan hoor ik dat natuurlijk het liefst heel graag zelf. Dan hoop ik dit in een gesprek samen te kunnen oplossen.

Komen we er samen niet uit, dan kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kunt hiervoor contact opnemen met mijn beroepsvereniging de VIT (www.vit-therapeuten.nl). In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij een geschilleninstantie en dat is de SCAG (www.scag.nl). Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg met als licentienummer 103275R en val ik onder hun tuchtrecht (www.tcz.nu).